• Subcribe to Our RSS Feed

Kundereferencer

Anders Guldbrandsen Jørgensen, Ejer, SnakeHosting.dk:

Da vi stod og manglede et nyt logo, kontaktede vi DoWEB. Vi fik hurtigt sat et Google Hangout møde op. Vi havde en god samtale, hvor der blev lyttet til vores ønsker. Der gik ikke lang tid efter, så havde de allerede lavet et koncept, som vi godkendte. Der blev justeret på det et par gange, indtil vi til sidst havde det færdige resultat, som vi er meget glade for. Vores konklusion er at DoWEB varmt kan anbefales.

Jes Graasbøll, Ejer, SaturnFireworks.dk:

DoWEB I/S har igennem et efterhånden mangeårigt samarbejde hjulpet os med vores hjemmeside, senest i 2013 hvor hjemmesiden fik sig en gennemgribende renovering. Dennis kontaktede mig om forslag til den nye hjemmeside og han havde mange gode ideer til opsætning og indhold af siden. Jeg har været glad for det gode samarbejde og det gode resultat der er kommet ud af det. Det er dejligt når ens drøm til en hjemmeside kan bliver en realitet. Et flot arbejde Dennis fik lavet og jeg anbefaler ham gerne til andre der skal have hjælp til deres hjemmeside.

Jesper Krog, Ejer, Sponsordb.dk:

Gennem vores tætte samarbejde, har jeg erfaret, at Dennis er en problemknuser uden sidestykke. Han har stor teknisk forståelse, og formår lynhurtigt at sætte sig ind i nye systemer og programmeringssprog. Jeg har endnu ikke givet ham den opgave, han ikke har kunne løse – til kæmpe gavn for min virksomhed.

Udover det rent tekniske, har Dennis stor forretningsforståelse, og agerer gerne sparringspartner på de mere strategiske problemstillinger.

Som person er Dennis meget positiv og omgængelig, og sætter en stor ære i at levere et fuldendt og funktionelt produkt. Samtidig er hans arbejdsmoral utrolig høj, og han stopper ikke før han er færdig – et stort plus i min bog!

Jeg vil give Dennis de varmeste anbefalinger, og håber også på selv at gøre brug af hans kvaliteter fremover.

 

Michael Rusbjerg, Ejer, MiniMEDIA:

Dennis er god til at finde en løsning på tekniske problemstillinger inden for app- og webudvikling og it-administration generelt. Han er meget alsidig og er god til at tillægge sig nye kompetencer hvis behovet opstår. Han er let at arbejde sammen med og har en god humoristisk sans og en stor portion tålmodighed.

 

Læs flere referencer på LinkedIn