• Subcribe to Our RSS Feed

Om DoWEB

DoWEB har siden 2011 været drevet som hobbyvirksomhed, afDennis Mortensgaardog Alexander Kotschenreuther. Vi havde på daværende tidspunkt begge to cirka 6 års erfaring i opbygning og programmering af websites.

Vi lærte hinanden at kende under vores HTX uddannelse som vi graduerede fra i 2011.

Siden er der løbet en del vand under broen. Alexander besluttede i maj 2014 at træde ud af virksomheden, idet hans aktivitet i virksomheden var stærkt begrænset grundet det at studierne tog langt det meste af hans tid. Jeg, Dennis besluttede dog imidlertid at drive virksomheden videre.

Siden 2008 har jeg arbejdet i en lille software virksomhed som SuperOffice konsulent. I 2014 besluttede denne virksomhed at opsige alle medarbejdere, grundet finansielle problemer. Jeg og mine kolleger blev dog hurtigt genansat i samme funktion hos IT firmaet ProInfo A/S, hvor jeg arbejder den dag i dag. Som konsekvens af disse hændelser begyndte jeg for alvor at overveje om livet som selvstændig skulle prøves af, og besluttede mig faktisk for at det skulle det, i hvert tilfælde på deltid. Derfor er det meningen at DoWEB I/S per 1. oktober 2014 bliver en mere seriøs virksomhed end den nogensinde har været, specielt i forbindelse med min indtræden i TransparentMedia, en sammenslutning af kompetente freelancere, der skal hjælpe hinanden i forbindelse med udførelse af hvilken som helst opgave vi måtte blive stillet, til en yderst fair pris naturligvis.

 

TM Logo
Læs mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Du kan læse mere om mig og mine kompetencer på siden herunder, og ellers vil jeg henvise dig til min LinkedIn profil, der også indeholder langt de fleste af mine referencer og udtalelser.

Dennis Mortensgaard– DoWEB I/SDennis Mortensgaard– LinkedIn