• Subcribe to Our RSS Feed

Ratebetaling

En hjemmeside er ofte en stor investering, men ikke desto mindre en meget vigtig investering. Mange af vore konkurrenter tilbyder såkaldte “gratis” hjemmesider, hvor man i stedet for at betale for selve hjemmesiden, betaler et beløb for hosting af den gratis hjemmeside hver måned. Forretningsmodellen er rigtig smart for kunden, men endnu mere smart for udbyderen da kunden typisk lader sig binde for en længere periode.

DoWEB forstår kundernes ønske om at fordele udgiften til en hjemmeside over flere måneder, men de fleste kunder ved ikke at lige så snart de siger hosting aftalen op, så er den hjemmeside de reelt har købt hos de fleste af vore konkurrenter faktisk tabt. Desuden tror vi ikke på samlebåndsløsninger, og her hos DoWEB producerer vi kun hjemmesider af høj kvalitet individuelt efter kundens behov.

For at kunne konkurere med vores “samlebåndskokurenter” kan DoWEB nu tilbyderatebetalingpå alle hjemmeside løsninger.

  • Mulighed forratebetalingi op til 4 år, afhængig af beløbets størrelse. (Minimums afdrag på 600,- kroner per måned)
  • Simpel hosting med domæne og FTP adgang gratis i afbetalingsperioden, herefter 10 kroner i måneden ekskl. moms.
  • Løsningen tilhører dig – Vi hjælper med flytning og opsætning af hjemmesiden til en hvilken som helst hosting leverandør for en timepris på 350,- ekskl. moms
  • Du betaler kun et lille administrationsgebyr på 35 kroner på hver regning. 0% i yderligere renter og gebyrer på rettidige betalinger.

Du kan naturligvis også betale kontant.

Kontaktos i dag, og få et uforpligtende tilbud!