DoWEB er godkendt rådgiver hos SMV:Digital


Hvis du går med en drøm om et nyt digitaliseringsprojekt, men samtidig bekymrer dig om prisen eller besværet, behøver du ikke at bekymre dig. DoWEB er en godkendt rådgiver hos SMV:Digital, og SMV:Digital står klar til at yde tilskud til din digitale transformation. Ønsker du at blive klogere på dette og forstå den bagvedliggende proces, så fortsæt endelig med at læse på denne side.

Beskriv dit projekt, og ansøg en pulje


Når du beslutter dig for at påbegynde et nyt digitaliseringsprojekt, er det tid til at undersøge de forskellige tilskudspuljer, som SMV:Digital tilbyder. Måske har du brug for rådgivning til dit projekt, eller måske skal du investere i en digital løsningsleverandør. Det er vigtigt, at du vælger den tilskudspulje, der passer bedst til netop dit projekt, da du kun kan få tilskud til ét projekt ad gangen.

Der findes flere forskellige puljer hos SMV:Digital, alt efter hvilken type projekt du ønsker at igangsætte. Det er nemt at besøge SMV:Digitals hjemmeside for at få information om de forskellige puljer. De enkelte puljer har nemlig forskellige kriterier, som du bør være opmærksom på. Hvis du ønsker DoWEB involveret i dit projekt, kan du overveje at søge en af de nedenstående puljer...


rådgivning

De 3 puljer, klar fra 15. August:

50.000 kr.

Til generel rådgivning

250.000 kr.

Til rådgivning og investering

100.000 kr.

Skab værdi med egne data

50.000 kr.

Til generel rådgivning

250.000 kr.

Til rådgivning og investering

100.000 kr.

Skab værdi med egne data

Afsøg markedet og send ansøgningen


rådgivning

Det er vigtigt, at du afsøger markedet grundigt for at finde netop den rådgiver, der passer til dit digitale projekt. Rådgiverne er kategoriseret efter deres færdigheder og kompetencer. Derfor er det essentielt, at du sikrer dig, at du vælger den helt rigtige rådgiver til dit projekt. Det er ikke tilstrækkeligt blot at vælge én; du skal kunne dokumentere, at du har afsøgt markedet grundigt. Dog kan det godt være, at du allerede ved, at en rådgiver fra DoWEB er den rette for dit projekt. Hvis det er tilfældet, er der intet i vejen for det.

Nu skal der ansøges. Dette gøres ved at downloade SMV:Digitals ansøgningsskabelon. Sørg for, at ansøgningsskabelonen bliver udfyldt så nøjagtigt og detaljeret som muligt, så dit projekt har de bedste chancer for at blive udvalgt til tilskud. En væsentlig del af processen er også at kunne påvise, at du har gjort din forundersøgelse og grundigt afsøgt markedet.


Så er i klar!


Du har nu idéen, tilskuddet og den rigtige rådgiver. Du er klar til at påbegynde dit digitaliseringsprojekt! Det er vigtigt, at du overholder de vilkår, der følger med tilskuddet, herunder tidsregistrering og andre krav. Hvis du vælger en af vores konsulenter til dit projekt, har vi naturligvis 100% styr på det hele. Vi hjælper dig gennem hele processen.


Klar til et møde?

Ring til Oliver på 31 78 31 13
eller send os en e-mail på dav@doweb.dk

Professionel rådgiver

Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: