Book en aftale


Har du lyst til at afholde et uforpligtende møde, en workshop, eller har du noget arbejde du skal have lavet? Hos DoWEB har vores konsulenter en bred vifte af kompetencer. Tag et kig nedenfor og find den konsulent du synes passer bedst til lige netop din virksomhed!


Konsulenter


Dennis Mortensgaard

Teknisk konsulent


Image

Dennis kobler hans forretningsforståelse sammen med hans tekniske kunnen.  Med mange års erfaring med CRM-systemer og BI, kan Dennis kaste lys over lige netop dét din virksomhed har brug for. 

Image

Kasper Rosenlund

Teknisk konsulent


Image
Kasper's analytiske problemløsningsmindset har i mange år hjulpet kunder med at få mest muligt ud af deres forretningssystemer. Han kan hjælpe dig med SuperOffice, PowerBI, Business Analyze og meget mere.
Image

Oliver Bang

Forretningskonsulent


Image
Oliver har stærke kompetencer inden for forretningsforståelse og hvordan en virksomhed hænger sammen i alle lag. Kunne du godt tænke dig at snakke med Oliver, så book ham på knappen herunder!
ImageEr du I tvivl om hvad du lige præcist gerne vil snakke med os om, eller har du bare brug for at stille nogle korte spørgsmål. Så kontakt os på tlf: +45 31 51 41 71 eller på mail: dav@doweb.dk


Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: