Medarbejdere


Velkommen til vores medarbejdere hos DoWEB! Her finder du et dedikeret hold af erfarne fagfolk inden for CRM, BI og teknisk konsulentarbejde. Vores team prioriterer ikke kun ekspertise, men også trivsel og glæde på kontoret.


Dennis Aagaard Mortensgaard

Indehaver, Teknisk Konsulent

Dennis er stifter og indehaver af DoWEB. Med mange års erfaring indenfor CRM og BI, så er Dennis en teknisk konsulent der er til at stole på. Dennis er også en leder, der vægter kontorets trivsel højt. Han nyder især at skabe glæde hos sine kollegaer og lægger stor vægt på, at alle føler sig godt tilpas. Men hans sande lidenskab? Det er at forbinde med kunderne, hvor han med sin charme og ekspertise sikrer tilfredshed og glæde i deres interaktioner med DoWEB.


+45 31 51 41 71
dm@doweb.dkOliver Emil Haugaard Bang

Forretningskonsulent, Marketing ansvarlig

Oliver har erfaring inden for virksomhedskommunikation og ser med stor interesse på kommunikationens indvirkning på mennesker. Dette spænder over mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation, hvilket er en af grundene til hans begejstring for marketing. Ud over dette værdsætter Oliver kundekontakt, og hans forretningsforståelse gør ham til den uundværlige forretningskonsulent.


+45 31 78 31 13
ohb@doweb.dkKasper Rosenlund

Teknisk konsulent, Second Choice

Kasper er en teknisk konsulent der byder på en helt masse viden, især om CRM-systemer. Samtidigt, så er det af den allervigtigste betydning for Kasper, at han føler at hans kunder er i gode hænder. Han er løsningsorienteret, og vil forsikre at kunden får en løsning som styrker deres virksomhed. Kasper er også meget glad for den menneskelige kontakt med hans kollegaer, og han er den første til at foreslå at man samlet lige går ud og henter en kop kaffe. 


+45 31 51 41 71
kro@doweb.dk


Image

Yaroslav Kamianetskyi

Juniorkonsulent

Yaroslav er en ung ukrainsk fyr, drevet af en dyb interesse for kodning og softwareudvikling, og han er dedikeret til at forfølge denne lidenskab som en karrierevej. Hans rejse begyndte med en utæmmet nysgerrighed for at forstå, hvordan kodning og programmering former vores digitale verden. På kontoret er Yaroslav dog også meget interesseret i den danske kultur, og lægger stor energi i at snakke dansk med hans kollegaer.
Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: