Erfarent IT firma i Kolding – Din professionelle samarbejdspartner 


Stifteren bag DoWEB, Dennis Aagaard Mortensgaard, begyndte allerede at arbejde i IT-branchen i en alder af 15 år. Sideløbende med flere forskellige fastansættelser gennem årene stiftede han DoWEB som bibeskæftigelse.  

I dag driver han IT firmaet DoWEB i Kolding som hovedbeskæftigelse på fuld tid. Han er nu fuldt dedikeret til at hjælpe forskellige virksomheder med at få styr på deres IT-infrastruktur og integrationer, så hverdagen kan køre gnidningsfrit. Herunder er der særligt fokus på CRM og BI-løsninger, der bl.a. kan hjælpe virksomheder med bedre at kunne identificere nye forretningsmuligheder og holde overblikket over igangværende projekter. 

Behovet viste sig at være stort, og derfor tog det ikke længe at opbygge en anseelig kundeportefølje, som han i dag supporterer i samarbejde med et netværk af dygtige specialister og samarbejdspartnere. 

Godkendt rådgiver hos SMV:Digital


Vores stifter er godkendt konsulent hos SMV:Digital, som er en statsfinansieret virksomhed, der tilbyder økonomisk støtte til digital udvikling i små og mellemstore virksomheder, med henblik på at effektivisere deres hverdag eller forbedre arbejdsgangen.  

Det betyder, at du kan få tilskud til digitaliseringsprojekter fra SMV:Digital, som vi kan facilitere. Hvis du f.eks. står med ønsket om at etablere et nyt CRM i jeres virksomhed eller at forbedre jeres nuværende løsning, så kan vi assistere med både rådgivning og implementering gennem et SMV:Digital-støttet projekt. Læs mere om SMV:Digital projekter her. 

Vil du vide, om vi har kompetencerne til at håndtere dit digitaliseringsprojekt?  

Læs mere om vores kompetencer & IT ydelser.

Hvis du vil have endnu mere detaljeret info om vores færdigheder, kan du læse få et fyldestgørende overblik over vores erfaring og tidligere erfaringer i SMV:Digitals rådgiverdatabase her.

IT eksperter I hjertet af trekantsområdet


DoWEB ApS har kontor i Pakhuset på Kolding Havn. Her har vi et behageligt kontormiljø i hyggelige og inspirerende omgivelser med udsigt over vandet og en central placering i trekantsområdet. Dette gør, at vi altid kan rykke hurtigt ud og besøge vores kunder, hvis behovet opstår. Derudover er vores dør altid åben for besøg, og vi byder altid på en varm kop kaffe samt en god og konkret snak om jeres behov og ønsker. Parkeringen er lige udenfor hoveddøren, så det kunne ikke blive meget nemmere at slå et smut forbi, hvis du alligevel er i området. 

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig og din virksomhed? Vi er altid åbne for en uforpligtende snak om de udfordringer eller situationer, som I står overfor. Vi kan med garanti hjælpe med en afklaring – og som regel også med en konkret løsning på problemet. 


Image

DoWEB ApS
C/O Dennis Mortensgaard
Havneparken 4 6 2
6000 Kolding

Besøgsadresse:
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Telefon:

+ 45 31 51 41 71

E-mail:

Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: