Karriere hos DoWEB

Vil du

På vores lille kontor, I hjertet af Kolding, har vi store ambitioner og store armbevægelser. Ved DoWEB går vi højt op I vores sammenvær og muligheden for at kunne udvikle sig I flok. Ved siden af vigtigheden af det sociale, så vil du komme ind på et kontor hvor vi tror på at vores medarbejdere har dét I sig og muligheden for at tage det næste skridt I karrieren.

Se ledige stillinger

Ledige stillinger


Teknisk konsulent med speciale I Power BI

Er du en haj til Power BI? Finder du glæde og tilfredshed I at kunne hjælpe kunde og føre dem ned af denne rette vej? Så kunne dette muligvis være jobbet for dig. Her får du nemlig muligheden for at agere teknisk ekspert, samtidigt med at kunne gøre kunderne glade.

Ansøg her »


Teknisk konsulent med speciale I bordtennis

Er du en haj til bordtennis? Finder du glæde og tilfredshed I at kunne hjælpe kunde og føre dem ned af denne rette vej? Så kunne dette muligvis være jobbet for dig. Her får du nemlig muligheden for at agere teknisk ekspert, samtidigt med at kunne gøre kunderne glade.

Ansøg her »

Image

Hos DoWEB tilbyder vi:


  • En uformel arbejdsgang, hvor der skal være plads til at have det sjovt sammen, ved siden af det professionelle

  • Spritnye faciliteter, kontor såvel som teknologi

  • Muligheden for udvikling. VI sætter gerne ind for at du kan tage de nødvendige kurser, for at nå derhen hvor du vil hen, karrieremæssigt

  • Frihed under ansvar. Dette er element vi vægter enormt hårdt, da vi forstår at ingen arbejder ens. Du har derfor en mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag, så den er skræddersyet til din arbejdsgang.

Send din ansøgning her

Send din ansøgning via formularen herunder. Du er også velkommen til at ringe på 31 51 41 71 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål.Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Telefon: +45 31 51 41 71
E-mail: dav@doweb.dk

Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: