Værdianalyse


Får du nok ud af din CRM løsning? Vores erfaring er at rigtig mange, ikke får nok værdi for den investering de har lagt i deres, dyrtkøbte, CRM-system. Derfor tilbyder vi en uvildig kort snak, hvor vi efterfølgende sender en værdirapport, der viser hvor i kan optimere.
 

Bliv klogere


En del af mødet handler selvfølgelig om at lære hinanden at kende, men det er dog ikke alt. Det er enormt vigtigt for os, at I får en bedre forståelse af jeres CRM-løsning efter at have haft et møde med os. Derfor gør vi vores bedste for at være så godt forberedte som muligt. Vi beder jer derfor om at udfylde et kort spørgeskema på forhånd, hvor vi kan indsamle lidt information om jeres løsning.

Mødet er uformelt og ikke særlig langt, så det er vigtigt for os at udnytte tiden bedst muligt. Vi mener, at alt for mange møder handler kun om at planlægge næste møde. Vi ønsker at levere værdi fra begyndelsen, når I afholder et møde med os!


Image

Få tilsendt en værdirapport


Efter hvert afholdt møde sender vi efterfølgende en værdirapport. Værdirapporten beskriver, hvad der er blevet drøftet under mødet, og den inkluderer en omfattende analyse af jeres virksomheds CRM-løsning, herunder potentielle optimerings- og forbedringsmuligheder, som vi kan udføre, hvis det har jeres interesse. Rapporten fungerer også som et redskab til at beskrive jeres ROI i forhold til jeres CRM-system. Mødet er helt og aldeles uforpligtende, og det vigtigste for os er, at I føler, at I går fra mødet og er blevet klogere.


Image

DoWEB ApS
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

CVR-nr: 41477229


Følg os: